top of page
  • Writer's pictureLa Xixa

Descarrega ja el manual Sophie per Escoles!

🎉GRANS NOTÍCIES 📘 El manual SOPHIE ja està disponible! 🌟

🔗 Descarrega'l gratuïtament a sophieproject.eu/results ⬇️


L'objectiu del manual SOPHIE 📚 és promoure l'accés inclusiu i segur dels estudiants de primària a l'aprenentatge en línia proporcionant els recursos i la inspiració per:


📱 Abordar transversalment les especificitats de la violència entre iguals en línia (ciberassetjament) per oferir a escoles, famílies i nens les eines necessàries per identificar i abordar situacions de ciberassetjament.


🤝 Involucrar activament professors, educadors i famílies en mètodes centrats en els participants utilitzant enfocaments no formals per al desenvolupament de competències i continguts i l'aprenentatge.


🌈 Abordar la inclusió i la seguretat en línia mitjançant l'ús d'eines teatrals per desenvolupar les competències necessàries per a l'aprenentatge crític en un entorn digital: pensament crític, resolució de problemes, creativitat, resolució de conflictes, habilitats comunicatives, entre d'altres.


Dins del manual:


🔍 Els resultats de la investigació documental, 20 bones pràctiques realitzades per les organitzacions sòcies.


🛟 Recursos i directrius per a escoles i famílies per identificar i abordar els desafiaments de l'aprenentatge en línia.


💡 40 activitats per desenvolupar la competència digital i la resiliència per a un aprenentatge inclusiu i segur per a estudiants, famílies i professors, incloent camins d'aprenentatge provats per a cada grup objectiu en cada país dels socis.



👥 No dubtis a utilitzar i adaptar les activitats i assegura't de compartir el manual amb qualsevol persona que hi pugui estar interessada!

Socis SOPHIE: La Xixa Teatre FEP l'Esperança CESIE Istituto Comprensivo "Cassarà-Guida" - Partinico @interkulturo Symplexis Interorthodox Centre of the Church of Greece #sophieeducation #erasmusproject #schooleducation



Comments


bottom of page